CÍM: HU-2142 Nagytarcsa, Petőfi Sándor u.

TEL: +36 20 449 9966

A RESTAURÁLT LAND ROVER

 

A Landycenter ajánlata: egy teljesen felújított Land Rover! Minőségi-, új alkatrészekkel újjáépített Land Rover pont, mint 40-50 évvel ezelőtt, mikor kigördült a gyárból.

 

A felújitás menete:

törekszünk a legjobb állapotban fennmaradt Series II-es és III-as Land Roverek beszerzésére. A felújítás során a lehető legtöbb gyári alkatrészt és fő darabot megtartjuk, mivel ez a kocsi leendő értékét növeli. Az összes szükséges kopó- és csere alkatrészt a piacon fellelhető legjobb minőségű új alkatrészre cseréljük.

A kocsi összes darabját lehomokszórjuk, és a fémtiszta felületekből kiindulva kezdjük felépíteni a járművet. Az autó fém részeit speciális korrózióvédő festékkel több rétegben újrafestjük illetve, horganyoztatjuk. A karosszéria alumínium- és fém elemeit – a lakatos munkákat követően – kívül-belül újrafényezzük.

 

Alváz: a Land Rovereknek ez az egyik legkényesebb pontja. Itt fordul elő a leggyakrabban a durva korrózió. Nagy odafigyelés és tapasztalat szükséges a lakatosmunkához, hogy a későbbiekben stimmeljenek a karosszéria hézagjai.
Motor, váltó: aprólékos tisztítás után csavarokra szétszedjük. Az összes szükséges alkatrészt felújítjuk, vagy jó minőségű újra cseréljük, amennyiben szükséges.
Futómű: törekszünk a jó állapotú, eredeti alkatrészek megőrzésére, de kívánság szerint modernebb laprugókat és lengéscsillapítókat is be tudunk szerelni. Legtöbb esetben az összes kopó alkatrészt: csapszeget, csapágyat, gömbfejet cseréljük. A laprugókat szétszerelés után felújítjuk.

Karosszéria: nagy kihívást jelent az ütött-kopott alumínium elemek széppé tétele. Műhelyünkben az ehhez szükséges összes felszerelés és tapasztalat rendelkezésre áll. Speciális alumínium felülethez való festékkel kívül-belül újrafényezzük és az eredeti angol csavarokkal összeszereljük az elemeket, nagy gondot fordítva a szép vonalvezetésre és hézagokra.

 

Elektromos rendszer: a legtöbb esetben, a kábel köteget a gyári minőségűre cseréljük, ami kinézetében is megegyezik az eredetivel. A műszereket átnézzük, és ha szükséges javítjuk és tisztítjuk.
Extrák: a Land Roverekhez kapható extrák tárháza kimeríthetetlen – csörlők, szabadonfutók, soft-top, hard-top, pick-up, karosszéria tetszőleges variálása, difizárak, off-road és expedíciós kiegészítők, … Bármelyik beszerzésében és felszerelésében több éves tapasztalatunk van.

Színek: a kocsi színe a megrendelő tetszése szerint a korabeli színpalettáról választható.

Legkedveltebb színeink:

- pastel green / light green

- deep bronze green

- marine blue

- mid grey

- poppy red

- limestone

Garancia: az autó fényezésére és az alkatrészekre egy év garanciát adunk, ennek feltétele az old timer rendeltetésszerű használata és tárolása.